O-laget Trollo ble stiftet i 1969 og er en lokal orienteringsklubb med medlemmer primært i Re kommune og omegn. Klubben er underlagt Vestfold O-krets, som igjen ligger under Norges orienteringsforbund og Norsk orientering. OL Trollo arrangerer lokalt ukentlige treninger for alle aldre hele årett, i tillegg til fellessamlinger og O-løp i Vestfold og andre steder i sommerhalvåret.

O-Laget Trollos opprinnelse kommer fra O-gruppa Ramnes IF som rett etter krigen ble initiert av Jens Bøhle (1924-2013). Han var pioneren og en av de ivrigste løperne i klubben, og da o-løperne brøt ut av idrettslaget og Orienteringslaget Trollo ble stiftet 22. desember 1969 ble han lagets første formann. Dette var lenge før spesialkartenes tid, det man hadde var til rådighet var rektangel- og gradteigkart i 1:100000 eller 1:50000. Postene var plassert på store detaljer som åser eller tjern, og o-teknikken var i stor grad kompassgang rett på . Det spørs hvor mange av dagens unge o-løpere som hadde funnet fram!

Trollo sin agenda var imidlertid den samme den gang som den er nå for oss som fortsatt holder på å gi så mange som mulig flest mulig gode opplevelser i o-løypa. Deltakelse og samhold var stikkordene da som nå!

 

Styrets sammensetning 2017

Navn

Rolle

Jan Bøhle

styrets leder

Sonja Skaug

økonomi

Ian Ringheim

sportslig

Pål Jevanjord

teknisk/kart

Vilde Eia Holtung

sekretær/medlemsregister

Øyvind Kristiansen

info

 

Fakturaadresse:

 OL Trollo

v/Sonja Skaug

Valleåsen 35

3174 Revetal